Part off the pack

Retourneren

Garantie op de producten?

Jazeker! We zetten ons 100% in om jou gelukkig te maken. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw artikel in perfecte staat aankomt, kunnen er soms dingen gebeuren.

Als u een defect ontdekt in het artikel of de artikelen die u hebt ontvangen, stuur ons dan onmiddellijk een e-mail op info@elfiepack.nl met afbeeldingen van het defect. We zullen met u samenwerken om uw tevredenheid te garanderen.

Als je je artikel(en) wilt retourneren of ruilen, stuur ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail met de reden van retour. Alle in aanmerking komende aankopen kunnen alleen worden geretourneerd voor winkeltegoed.

We geven geen winkeltegoed of geld terug voor het volgende:

• Bestellingen waarbij adressen verkeerd zijn ingevoerd door de klant
• Producten die op enige wijze zijn gedragen, gewassen, gemarkeerd of beschadigd

Klanten zijn verantwoordelijk voor alle kosten voor het retourneren van artikelen. Retourpakketten blijven de verantwoordelijkheid van de klant totdat deze door ons team is ontvangen. Daarom wordt aanbevolen dat de klant de nodige voorzorgsmaatregelen neemt door aangetekende en traceerbare diensten te gebruiken bij het retourneren van het pakket.

Zodra we je pakket hebben ontvangen, nemen we contact met je op zodra het is beoordeeld. Winkeltegoed wordt pas verstrekt zodra we hebben bevestigd dat uw retourpakket in aanmerking komt.